TRÖTTNAT PÅ STÖRANDE LJUD PÅ JOBBET? FÅ RO MED VÄGGABSORBENTER

Väggabsorbenter tar bort oönskat ljud och vi garanterar att våra ljudabsorbenter för väggar, kommer påverka era medarbetare på ett positivt sätt. Höga ljudvolymer bidrar nämligen till onödig stress, trötthet och distraktion.

Att köpa ljuddämpande väggabsorbenter till ert kontor behöver inte bli dyrt. Vi har ljuddämpande väggabsorbenter från 840 kr. Välj mellan olika färger och modeller. Komplettera med andra ljudabsorbenter från oss, som t.ex. våra supersmarta bordsskärmar.

Du hittar mängder av väggabsorbenter av hög kvalitet hos DPJ, vars ljuddämpande väggabsorbenter finns i alla prisklasser, för alla arbetsplatser. Skapa en mer behaglig arbetsmiljö med våra ljudababsorbenter.

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Varför ska man köpa väggabsorbenter?

På arbetsplatsen är det viktigt att man skapar ett klimat där medarbetarna trivs, inte minst för att de ska ha möjlighet att göra ett bra arbete, utan också ur en hälsoaspekt. Vi blir stressade, presterar sämre och blir tröttare av för höga ljudvolymer. Inte övertygad ännu? Läs om fler fördelar med väggabsorbenter nedan.

Bättre arbetsklimat

Med våra väggabsorbenter dämpas ljudnivån på kontoret. Kontoret blir lugnare och tystare, då väggabsorbenter tar bort allt ljud och oväsen som studsar på väggarna.

Flexibla och enkla att placera

En ljuddämpande väggabsorbent är enkel att placera, då den placeras direkt på väggen. På så sätt tar den inte onödig plats från golvet eller liknande.

Dämpar ljud och lindrar stress

Många upplever att man blir mindre stressad när man befinner sig i en behaglig arbetsmiljö. Vår väggabsorbent stänger ute oväsen och gör att medarbetarna kan koncentrera sig lättare.

Snygg inredningsdetalj

Förutom väggabsorbentens ljuddämpande funktion är våra väggabsorbenter även snygga inredningsdetaljer. Kika in våra prisvärda ljudabsorbenter nedan, som vi vet ger effekt.

Handla prisvärda väggabsorbenter online - Just nu från 840kr

fazett-vaeggabsorbent
Köp produkt

1 328 kr

Fazett Väggabsorbent

ljudabsorbent-edge-wall
Köp produkt

1 704 kr

Lintex Edge Väggabsorbent

FAQ om ljuddämpande väggabsorbenter

Vad är syftet med en väggabsorbent?

Kort sagt används en väggabsorbent likt alla våra ljudabsorbenter som ljuddämpare och förhindrar att ljudet sprider sig i en lokal. Väggabsorbenter används ofta på kontor, men även i andra stora, öppna lokaler.

Väggabsorbent för vilket pris?

Priset på en väggabsorbent varierar lite beroende på vilken modell man vill ha. På våra väggabsorbenter ligger priset mellan 830–1164 kronor

.

Hur placeras en väggabsorbent?

Placera väggabsorbenterna i öronhöjd, gärna på två intilliggande väggar, då det minskar risken för s.k. fladdereko. Väggabsorbenter kan också placeras i jämna eller ojämna mönster över väggen.

Används väggabsorbenter bara på kontor?

Nej, väggabsorbenter och övriga ljudabsorbenter kan användas överallt där man behöver ljuddämpning. I en idrottshall, i en skola, på en restaurang, m.m.

Om oss

DPJ Workspace säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss finns mängder av olika typer av ljudabsorbenter, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, kontorsstolar och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
08:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email
Kontakt
close slider

    Vi hjälper gärna er med alla era frågor.