SKÄRMA AV OLJUD OCH ÖPPNA KONTORSLANDSKAP MED GOLVSKÄRMAR

Golvskärmar och skärmväggar är mer än bara ljudabsorbenter. De fungerar även alldeles utmärkt för att dela av öppna kontorslandskap och för att skapa flera rum i rummet. Dessutom bidrar skärmväggar och golvskärmar till en behagligare arbetsmiljö, där alla får möjlighet att arbeta ostört.

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Vad ska man tänka på när man köper golvskärm?

Just nu finns det väldigt många golvskärmar/väggskärmar på marknaden. Det finns flera olika modeller, vilket gör att det kan bli svårt att välja. Det stora utbudet ställer vissa krav på dig som kund, då det finns några saker man bör tänka på innan man köper en golvskärm eller skärmvägg. Vi har sammanställt det viktigaste här.

Hos oss på DPJ.se hittar du ett brett sortiment golvskärmar i alla prisklasser, till alla kontor och arbetsplatser. Kolla in våra utbud för att hitta något för er!

1. Välj tillräckligt tjocka skärmar

En skärmvägg ska vara minst 40 mm tjock och en golvskärm ska vara minst 50 mm tjock, för att vara tillräckligt ljudabsorberande. En tunnare skärm kan helt enkelt inte ge tillräckligt bra ljudabsorption. 

3. Ju fler skärmar, desto bättre

Tveka inte på att ha flera golvskärmar efter varandra på kontoret, för då kommer ljuddämpningen att bli ännu bättre. Avståndet för hur långt ljudet kan höras i din lokal minskas när man har flera skärmar.

2. Var noggrann med höjden

En tumregel är att ju bredare och högre skärmväggar, desto bättre ljuddämpning. Vi rekommenderar att din golvskärm bör vara minst 140 cm hög, och att din skärmvägg bör gå minst 60 cm ovanför skrivbordskanten.

4. Glöm inte väggarna

Glöm inte att ha ljuddämpare även på väggarna, för annars kommer era golvskärmar eller skärmväggar inte kunna fylla sin funktion ordentligt. Spana in våra väggabsorbenter, som håller allt ljud i öronhöjd borta.

Beställ ljuddämpande skärmväggar - från 1866 kr

softline-golvskarm
Köp produkt

2 300,40 kr

Softline 50 Golvskärm

silence-golvskaerm
Köp produkt

1 791 kr

Calm Golvskärm (Komplett)

lintex-edge-golvskaerm
Köp produkt

2 523,60 kr

Lintex Edge Golvskärm

Om oss

DPJ Workspace säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss finns mängder av olika typer av ljudabsorbenter, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, kontorsstolar och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
08:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email
Kontakt
close slider

    Vi hjälper gärna er med alla era frågor.