PROBLEM MED HÖG LJUDNIVÅ PÅ KONTORET? BORDSSKÄRMAR DÄMPAR LJUDET

Det är väldigt vanligt att kontorsanställda känner irritation över bakgrunds- och samtalsljud som stör. Lösningen är ljudabsorberande bordsskärmar, då de producerats för att dämpa ljudnivån. Med behaglig ljudvolym på kontoret kommer ert allmänna välmående öka och irritationen bland medarbetarna minska.

Med en bordsskärm avgränsas dessutom arbetsytan och medarbetarna får mer avskildhet trots att ni sitter i samma rum. Komplettera med ljuddämpande absorbenter för väggar och/eller skärmväggar och golvskärmar.

Hos DPJ hittar du ett stort utbud av ljuddämpande och avdelande bordsskärmar som passar ert kontor eller arbetsplats.

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Vad ska man tänka på när man ska köpa bordsskärm?

1. Vad är problemet?

Det finns olika bordsskärmar för olika behov, därför är det viktigt att fundera på vad ni har för problem och vilka egenskaper er lokal har. Stäm av med medarbetarna och fråga vad de upplever som det största problemet.

3. Välj en hög och bred bordsskärm

Vi rekommenderar att välja en så hög och bred bordsskärm som möjligt för att få ut bästa möjliga effekt. Tänk på att den ljudabsorberande bordsskärmen ska gå minst 60 cm över skrivbordskanten för att den ska fungera på bästa sätt.

2. Välj rätt tjocklek

Tänk på att en bordsskärm för skrivbord ska vara minst 40 mm tjock för att fungera på bästa sätt. Om skärmen är smalare kommer den inte kunna motverka ljudet i lokalen ordentligt. Därför bör ni alltid kontrollera detta innan ni väljer bordsskärm.

4. Prioritera rätt

Vad många gör fel är att de har bråttom när de ska köpa ljudabsorbenter - Men ni behöver inte åtgärda alla problem på en och samma gång. Börja med området där ni har mest problem och fyll på med fler bordsskärmar allteftersom.

Köp populära bordsskärmar online med fri frakt!

softline-30-nedhangande-bordsskarm-paketpris
Köp produkt

1 378,80 kr

Softline 30 Bordsskärm

bordsskaerm-dezibel-med-runda-hoern
Köp produkt

2 178 kr

Dezibel Bordsskärm

focus-portabel-bordsskaerm
Köp produkt

2 584,80 kr

Focus Portabel Bordsskärm

Om oss

DPJ Workspace säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss finns mängder av olika typer av ljudabsorbenter, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, kontorsstolar och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
08:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email
Kontakt
close slider

    Vi hjälper gärna er med alla era frågor.